Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВМаските са вредни за здравето на

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВМаските са вредни за здравето на
Коментари Харесай

Костадинов: Маските и ваксинацията са безумни! Кой казва, че трябва да слушаме СЗО, те са едно обикновено НПО

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Маските са нездравословни за здравето на жителите. Това разяснява в ефира на бТВ Костадин Костадинов.

Че на вас кой Ви сподели, че маските са потребни, отговори той в отговор на въпрос на Ризова кой му споделил, че маските са нездравословни. 

Лекарите споделят, че маските вредят, увери той.

СЗО е със статут на едно Неправителствени организации. Какво тъкмо споделя тя и за какво би трябвало да се съобразяваме? Те споделят, че има пандемия. Къде е тази пандемия!? Да, всеки ден умират хора. Всеки ден в България умират сред 200 и 300 индивида и една доста огромна част от тях умират от доста тежки хронични болести, уточни той.

Огромната част от умрелите от К19 в действителност имат доста тежки хронични болести и никой не споделя на каква възраст са тези хора, уточни той.

Безспорно тази болест не е безвредна, както не е безвреден грипа и доста други заболявания, разяснява Костадинов. 

Гирпът пред последните две години някъде изчезна. Хиляди хора си отидоха от грип, само че тогава никой не затвори страната. Това, което ние споделяме е, че тези ограничения към сегашния миг вредят. Те са потвърдено нездравословни и безсмислени и зотаво не трябва да се постановат. Такова беше мнението и на президента, когато се срещнахме с него през месец февруари, уточни той.

Но в този момент неговото държавно управление го постанова. Той тогава сподели, че тези ограничения не дават резултат и би трябвало да се наложи по-висока хигиена. Но това с маските е безумство, насилствената имунизация също. Как м оже да се споделя, „ че няма насилствена имунизация,след като има университети и работодатели в България, които карат хората или да се имунизират, или да дават два пъти седмично по 100 лв. за проби. Еми дайте вие 800 лв. на месец за проби и тогава казвайте, че няма насилствена имунизация, разяснява Костадинов.

   

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР